Aveti o intrebare generala despre magazinul online CeasuriPersonalizate? Intrebarile frecvente au primit deja raspunsurile pentru dumneavoastra:

 

Informatii de contact

CeasuriPersonalizate este un magazin exclusiv online, nu existe magazine fizice momentan.

Ne puteti contact:

  • Email : contact@ceasuripersonalizate.com
  • Facebook Messenger – mesagerie
  • Watshap: – doar mesagerie
  • Telefon : ( va urma ) – Luni – Vineri 9-17:00

Întrebări cu privire la comanda online

. Accesaţi magazinul online la adresa www.ceasuripersonalizate.com
2. Selectaţi produsele dorite şi adăugaţi-le în Coşul de cumpărături prin apăsarea butonului Adauga in cos.
3. După ce aţi adăugat produsele dorite în Coşul de cumpărături, apăsaţi butonul Finalizare.
4. Aveţi posibilitatea de a vă crea un cont de client sau puteţi finaliza comanda şi fără cont de client.
5. În ambele situaţii completaţi datele solicitate.
6. Selectaţi modalitatea de plată preferată.
7. Verificaţi datele introduse (adresa de facturare, adresa de livrare şi modalitatea de plată) şi produsele comandate.
8. Finalizaţi comanda prin apăsarea butonului Plasati comanda.
9. În cazul în care optaţi pentru modalitatea de plată Plata online cu cardul, veţi fi direcţionat către pagina securizată a procesatorului de plăţi Netopia sau PayPal.
10. Veţi primi un email de confirmare cu detaliile comenzii.

În cazul în care v-aţi creat un cont de client, aveţi posibilitatea de a urmări online stadiul comenzilor şi toate informaţiile referitoare la acestea. Sfat: alegeţi întotdeauna varianta de înregistrare!

 

La CeasuriPersonalizate nu există o valoare minimă de comandă. Comanda minima pentru a beneficia de transport gratuit este de 300ron.

 

Da, comanda poate fi anulată in termen maxim de 24 ore. Pentru noi este important ca fiecare comandă să poată fi procesată în cel mai scurt timp posibil. De aceea, comanda este procesată automat și transmisă către productie in maxim 24 ore.Dupa ce comanda a ajuns in productie daca produsul este personalizat comanda nu mai poate fi anulata sau returnata, in acest caz impreuna vom gasi o modalitatea de a rezolva situatia creata.

 

Da, comenzile se pot expedia prin curier GLS la adrese de livrare și de facturare de pe teritoriul UE.

 

Prezentul document atestă că produsele achiziţionate beneficiază de garanţie, reparaţie gratuită sau înlocuire în condiţiile respectării regulilor de utilizare si depozitare (OG 21/1992).

Manualele de utilizare, fișele de date, manualele de montaj, instrucțiunile de utilizare, precum și alte informații utile pot fi găsite direct in cutia produsului.
În cazul în care informaţiile nu se regăsesc in cutia produsului, ne puteţi contacta prin intermediul formularului de contact.

Pentru a putea efectua o comandă în magazinul online CeasuriPersonalizate, browserul trebuie setat în așa mod încât să permită scrierea așa-numitelor module cookie pe calculatorul dumneavoastră. Modulele cookie sunt mici fișiere text salvate de pagina noastră web pe calculatorul dumneavoastră, care ne ajută să vă recunoaștem la următoarele accesări.

 

Protecția datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Găsiţi mai multe detalii referitoare la acest aspect în pagina Termeni şi condiţii

 

Întrebări cu privire la plata si livrare

Plata comenzilor se poate face prin urmatoarele metode:

  • Plata online Netopia sau PayPal
  • Plata prin transfer bancar
  • Plata numerar la primirea coletului (Ramburs)

Produsele achizitionate de la CeasuriPersonalizate se livreaza pe intreg teritoriul UE. Informatii referitoare la costul de livrare regasiti atat in procesul de lansare a comenzii, cat si in Cosul meu, in momentul finalizarii comenzii. Acesta este determinat de greutatea si volumul fiecarui produs in parte, precum si de greutatea totala a produselor din Cosul meu. La o comanda cu mai multe produse va exista un singur cost de livrare aferent greutatii si dimensiunii totale a produselor comandate, la comenzi de peste 300 RON livrarea este gratuita in Romania.

 

Da, doar daca termenul de livrare este mai mare de 10 zile lucratoare.

 

Timpul de livrare in conditii normale este de *3-5 zile lucratoare.

Datorita faptului ca produsle comandate sunt fabricate dupa plasarea comenzii timpul de livrare poate suferi modificari in situatii exceptionale care nu depind de CeasuriPersonalizate. (intarzieri cu aprovizionare datorate lipsei materie prime la furnizor, defectare echipamente, calamitati naturale, stare de urgenta, intarzieri datorate firmelor de curierat)

Livrarea se efectueaza in zilele lucratoare, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 17:00, cu exceptia sarbatorilor legale.

Intrebari despre retur si reclamatii

Da, insa se pot returna doar produsele nepersonalizate, pentru produsele fabricate la indecatia clientului returnare nu este posibila. Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Termeni si conditii.

 

La noi putei returna produsele comandate in interval de maximum 14 de zile calendaristice de la primirea produselor!

 

Daca un articol achizitionat este defect sau daca prezinta daune în urma transportului va rugam sa scrieti un e-mail catre contact@ceasuripersonalizate.com

Avem nevoie si de urmatoarele informatii de la dumneavoastra:

  • o scurta descriere a deteriorarii
  • fotografii relevante, in care sa poata fi identificate clar deteriorarile (max. 4 MB)
  • toate produsele deteriorate trebuie prezentate in cel putin o fotografie

Pentru reclamatii puteti utiliza, de asemenea, formularul de contact, selectând subiectul „Reclamatii si retururi”.

Daca va retrageti din prezentul contract, suntem obligati sa va returnam in termen de cel mult 14 zile calendaristice din ziua în care am primit de la dumneavoastră comunicarea privind retragerea din prezentul contract, toate platile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare. Pentru returnarea acestor sume vom utiliza transferul bancar in contul comunicat de dumeavoastra in prealabil.

Va revine obligatia de a expedia produsele inapoi in decurs de paisprezece zile din ziua în care ne-ati informat cu privire la retragerea din prezentul contract. Termenul se considera respectat daca expediati marfa inainte de scurgerea celor 14 zile.

Trebuie sa suportati o eventuala reducere a valorii produselor, daca aceasta se datorează unei manipulări a produsului care nu a fost necesara. Mai multe detalii in sectiunea Termeni si conditii.